Telefoon accessoires en Smartphone’s

Bent u op zoek naar telefoon accessoires voor uw mobiele telefoon of tablet? Wij verkopen verschillende accessoires voor verschillende merken. Denk hierbij aan Apple, Samsung, Huawei et cetera. Kom gerust een keer langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder.

Wij verkopen ook nieuwe en refurbished toestellen. Op de nieuwe toestellen zit de standaard fabrieksgarantie. Op de refurbished toestellen geven wij een garantie periode van 24 maanden.

 

Snel

Klaar terwijl je wacht binnen 30 minuten.

Kwalitatief

We gebruiken enkel originele onderdelen.

Flexibel

Reparaties kunnen met en zonder afspraak.

Goedkoop

We hanteren eerlijke prijzen.

 

Pasfoto

Graag heten wij u van harte welkom bij The Phone Clinic!
Het adres voor uw pasfoto’s in de wijk Waldeck, tegenover de Action en Lidl!

U vindt onze winkel is 6 dagen per week voor u geopend.

De Pasfoto’s zijn geschikt voor alle officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en I.D.-kaart. Maar ook voor RDW-rijbewijs verlengingen, visum en digitale foto’s kunt u terecht bij The Phone Clinic! gegarandeerd goedgekeurd!

Hoesjes die tegen een stootje kunnen

Bent u op zoek naar telefoon accessoires voor uw mobiele telefoon of tablet? Wij verkopen hoesjes voor alle Apple en Samsung producten. Denk hierbij aan een telefoon hoesje voor iPhone 8 tot aan hoesje voor uw iPad mini. In alle soorten en maten. Daarnaast hebben we ook een ruime assortiment voor alle andere merken.

Protectors voor een betere bescherming

Tevens hebben een ruime aanbod om de glazen van uw producten te beschermen. Van kleine tot grotere beeldformaten. Kom langs en bekijk al onze aanbod in de winkel.

Verkoop van mobiele telefoons

Heeft een mobiele toestel nodig? Kom dan lang in onze winkel. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van een geschikte mobiele telefoon. We hebben ze in vele soorten.

Overige accessoires

Naast hoesjes en protectors hebben we ook eens een ruime aanbod van oplader & kabels, oordopjes, telefoonhouders voor in de auto, bluetooth speakers et cetera.